7. feb. 2011

Skipkarusellrenn i Øksendal :)

Ja, i helgen har det vært ski-karusell i bygda vår :) Dette er en ski konkurranse som er på forskjellige plasser rundt om i små bygdene her i nærområdet :) Selvfølgelig konkurrere noen hardere enn andre, men dette er jo bare gøy :)

Jeg spente skiene på jenta mi, og vi stilte oss til start :) Hun fikk utdelt start nr, og var jo så kry! :)  Og der hoppet det også fram en fotograf fra lokalavisa, som gjerne ville ta bilde av den flinke 2.5åringen:) Og Andrea stilte selvfølgelig opp, var jo snakk om å bli tatt bilde av.. hehe.. så hun smilte fra øre til øre før hun vinket "hade" til fotografen og la i vei i løypa :) Hun skulle gå på ski ja! (skal legge inn bilde han tok hvis det havner på nett eller i avisa)
Var mye værre for den høygravide mammaen som skulle gå ved siden av.. Aldri vært så sliten før jeg! fyttikatta! Tenkte for meg selv at starter ikke dette fødselen, så er det ingenting som kan starte det.. heheheh..

Men vi kom oss i rundt løypa, til tross for en sinna jente som bare skulle gå sjøl! Og en små sinna mamma som var lei av at hun gikk feil vei! hehe:) OG kraftig motvind! :/ Da vi kom i mål fikk hun en medalje, og jeg er sikker på at hun vokste 5 cm ide hun fikk den i rundt halsen. Så stolt vettu:) Så tror nok hun var ganske så fornøyd da hun kom seg i seng for kvelden :)


Legger med bilder av ski prinsessa, mamma var like stolt som ho sjøl! :D
og et bilde av svaksynte Onkel Ruben som var så heldig og få hjelp av min samboer i rundt løypa :) Selv om han gikk i fra "den gode hjelperen" da :) :) (i bakgrunn)
Så det var en stolt storesøster som sto i målområdet og tok imot lillebror på straks 8år :)
Ingen kommentarer: