2. mai 2010

De 3 travleste ukene i mitt liv! *pust inn, pust ut!*

Da er det en stund siden jeg har blogget. Det har skjedd så mye de siste ukene at jeg ikke har fått ro til å blogge engang. Men i dag, i et lite øyeblikk finner jeg roen jeg trenger.
Så nå skal jeg fortelle litt om de 3 travleste ukene i mitt liv!

Det hele begynnte med at vi skulle på et møte om når vi skulle få kjøpe huset, som planlagt.
Men da vi kom på møte fikk vi beskjed om at hussalget ikke ville bli før til høsten( ca okt).
Vi var jo i sjokk, for vi hadde sagt opp leiligheten og hadde 3 uker før vi måtte være ute av den.
Så da begynnte boligjakten, vi bor jo på et veldig lite sted så er ikke så mange muligheter her.

Etter en uke fikk vi endelig noen svar, vi pratet med noen advokater og de fortalte oss at vi kunne bo i huset fram til salget, så lenge vi ikke sto til hinder for takstmenn osv. Så da satte vi i gang for huset var verken tømt for søppel eller for ting og tang, og heller ikke vasket på noe som lingnet ÅR!!! FY for en jobb vi hadde, vi vasket, eller lettere sakt SKRUBBET huset. Jeg tok noen dager fri, for vi måtte flytte inn 1 uke etter.
Etter MYE GOD hjelp fra min kjære stemor, min kjære tante og en venninne av disse, klart vi å få huset klart!

Vi flyttet inn fredag 23 april, med god hjelp fra pappa'n min:) Snille snille pappa:) Dagen etter stilte pappa, stemora min, tante og onkel opp, slik at vi fikk opp gardiner og slike "haste ting". Tusen takk:)

Så da begynnte nedvaskingen av leiligheta, med god hjelp også her fra tante, onkel og søskenbarnet mitt Cecilie fikk vi leiligheten ferdigvasket, og nøklene ble levert 30april:) *puh, Pust inn, pust ut*

Katten vår forsvant etter å ha vært i huset i 1 dag,:( Noe vi er veldig lei oss for, ingen har sett han siden forrige lørdag. Vært noen ganger og lett ved gamle leiligheten, men uten hell. Men vi holder motet oppe og krysser fingrene for at han plutselig dukker opp!! :)

Såååå Nå fokuserer jeg bare på mine 2 eksamner som er neste uke! Skulle egentlig ha dem i begynnelsen av juni, men 15april droppet det et brev ned i postkassa hvor det sto at jeg skal ha de første uka i Mai.. JIPPI, akkurat som om jeg ikke har hatt nok å gjøre de siste ukene!

Utpakkingen av alle tingen våre får komme etter eksamnene, er liksom ikke så mye hast, vi har fått opp alt på kjøkkenet og badet, + klærne våre, så da overlever vi:) Litt hytte stil er koselig syns jeg:)

Har noen bilder og vise dere, men det for bli etter eksamene mine. :) Må tilbake til bok mi;)
Men nå har dere ihvertfall fått et innblikk i mine siste 3 uker.

Ønsker alle en riktig god helg videre og en flott uke som kommer:)

Mvh

Ingen kommentarer: