18. feb. 2011

Alt er klart :) Mangler bare prinsen :)

Ja, da er alt klart :)
Sengen står klar ferdig red opp, og venter på prinsen :) Med blått sengetøy som storesøster syns er ALT for skummelt for en liten baby:) Er nemlig spøkelser på dynetrekket, og det var vist for skummelt ja. Hehe, søte prinsessa som allerede er overbeskyttende ovenfor lillebror :)
Her er senga :)
 Og den lille bamsen :) (første bamsen han fikk. Fikk den av den kommende pappaen som fikk vite at vi ventet en etterlengtet gutt :)


Bagen står ferdig pakket i gangen, klar til å hives i bilen :)

Og i dag fikk vi hentet det nydelige hentesettet som prinsen skal ha på seg hjem fra sykehuset :) Det er hans farmor som har strikket dette :) og vi gleder oss sånn til å ha det på gutten :)Så nå mangler vi bare en ting! Og det er SMERTE(som er veeeeldig velkomment) og en nyfødt prins som resultatet!!! :D

Var på kontroll på sykehuset i går, og hadde 2 cm åpning, så regner med at vi snart har lillebror her :) I natt gikk også den berømte slimproppen(for de som vet hva det er).. Syns jo det er litt spennende med alle disse tegnenen, jeg hadde jo ingen slike sist gang, da gikk det bare rett på pang-rier.
Så skal spise litt taco nå å håpe det kan være med å hjelpe på :) hihi.. Veit jo at babyer kommer når de kommer, så må bare smøre med med tålmodighet, er jo fortsatt 9 dager til termin :)


Legger med bilde av de kommende foreldrene og et av den kommende storesøsteren <3
 Mor var ikke helt med på bildet.. haha <3
Prinsessa vår <3

Ingen kommentarer: