18. feb. 2011

Alt er klart :) Mangler bare prinsen :)

Ja, da er alt klart :)
Sengen står klar ferdig red opp, og venter på prinsen :) Med blått sengetøy som storesøster syns er ALT for skummelt for en liten baby:) Er nemlig spøkelser på dynetrekket, og det var vist for skummelt ja. Hehe, søte prinsessa som allerede er overbeskyttende ovenfor lillebror :)
Her er senga :)
 Og den lille bamsen :) (første bamsen han fikk. Fikk den av den kommende pappaen som fikk vite at vi ventet en etterlengtet gutt :)


Bagen står ferdig pakket i gangen, klar til å hives i bilen :)

Og i dag fikk vi hentet det nydelige hentesettet som prinsen skal ha på seg hjem fra sykehuset :) Det er hans farmor som har strikket dette :) og vi gleder oss sånn til å ha det på gutten :)



Så nå mangler vi bare en ting! Og det er SMERTE(som er veeeeldig velkomment) og en nyfødt prins som resultatet!!! :D

Var på kontroll på sykehuset i går, og hadde 2 cm åpning, så regner med at vi snart har lillebror her :) I natt gikk også den berømte slimproppen(for de som vet hva det er).. Syns jo det er litt spennende med alle disse tegnenen, jeg hadde jo ingen slike sist gang, da gikk det bare rett på pang-rier.
Så skal spise litt taco nå å håpe det kan være med å hjelpe på :) hihi.. Veit jo at babyer kommer når de kommer, så må bare smøre med med tålmodighet, er jo fortsatt 9 dager til termin :)


Legger med bilde av de kommende foreldrene og et av den kommende storesøsteren <3
 Mor var ikke helt med på bildet.. haha <3
Prinsessa vår <3

12. feb. 2011

Baking av skoleboller :) :)

Under frokosten fant vi ut at det er veldig synd på alle de små fuglene som var ute i kulda, så vi kledde på oss og gikk ut å hang opp fugl-baller med mat :) Tok ikke mange minuttene før det var fult av fugler der:) Til vår alles store glede:) Er jo så koselig å sitte i kjøkkenvinduet å se på dem :)


Vi har også baket boller  i dag:) Med god hjelp fra Andrea selvfølgelig :)
Vi fant ut at vi skulle bake skoleboller, eller solskinns-boller som noen kaller det, da solen tittet frem i vinduskarmen :) 
Så vi sang "sol-trall" sangen ca 100 ganger, og nøyt tiden inne. Minus 16 grader i dag, så til tross for fint hver fristet det ikke å gå ut og vekk i fra den gode varme ovnen...

Målet med bollene var å ha noen i fryseren til barselbesøk kommer om noen uker, men ser jo at det ikke er mange bollene igjen, så spørs om jeg må lage en ny runde når mann og barn ikke er hjemme :)
Her ser dere ihvertfall resultatet :)



11. feb. 2011

Overveldet av følelser i dag :) Kliss klass innlegg :)

I dag har jeg og samboeren min vært sammen i 5(!) år!! :) Hipp hipp hurra for oss! :) <3
Høres jo egentlig ikke så mye ut, men hvis man tenker over at det er faktisk 1 / 4 del av livet mitt så er den noen år altså :)

Jeg prøver å tenke tilbake på den 11 februar 2006, hvor vi var unge, ny forelsket, og eide ikke et problem i verden :) Lurer på om tanken noen gang streifet meg at vi kom til å dele livet vårt sammen, på den måten vi gjør den dag i dag :) Jeg sa jo fra dag 1 at jeg ville være sammen med han for alltid, men som 16åring så er vell dette kanskje noe man sier til alle "de store kjærlighetene"..
Lite viste jeg da, at jeg 5 år senere skulle sitte i vårt eget hus, ha en fantastisk datter på 2.5år, og være høygravid og fødeklar med prinsen vår <3
Så dagen i dag har gått med på å tenke over hvor heldig jeg er :) Og hvor fantastisk livet mitt har blitt, hvor velsignet jeg er som har det jeg har :) Takknemlig for hver dag som går, og prise meg lykkelig for at han er MIN <3 Og at vi har den datteren vi har, og lille babyen i magen, som snart kommer ut av den trygge magehulen :)
Tusen takk min kjære, for de vakre barna vi har skapt sammen <3 <3 <3 Jeg elsker deg <3 <3<3

Dette ble vist et veldig sukkersøtt innlegg, men en gang i blant må man få speile seg i livets gleder :)

God helg til dere alle :)

7. feb. 2011

Skipkarusellrenn i Øksendal :)

Ja, i helgen har det vært ski-karusell i bygda vår :) Dette er en ski konkurranse som er på forskjellige plasser rundt om i små bygdene her i nærområdet :) Selvfølgelig konkurrere noen hardere enn andre, men dette er jo bare gøy :)

Jeg spente skiene på jenta mi, og vi stilte oss til start :) Hun fikk utdelt start nr, og var jo så kry! :)  Og der hoppet det også fram en fotograf fra lokalavisa, som gjerne ville ta bilde av den flinke 2.5åringen:) Og Andrea stilte selvfølgelig opp, var jo snakk om å bli tatt bilde av.. hehe.. så hun smilte fra øre til øre før hun vinket "hade" til fotografen og la i vei i løypa :) Hun skulle gå på ski ja! (skal legge inn bilde han tok hvis det havner på nett eller i avisa)
Var mye værre for den høygravide mammaen som skulle gå ved siden av.. Aldri vært så sliten før jeg! fyttikatta! Tenkte for meg selv at starter ikke dette fødselen, så er det ingenting som kan starte det.. heheheh..

Men vi kom oss i rundt løypa, til tross for en sinna jente som bare skulle gå sjøl! Og en små sinna mamma som var lei av at hun gikk feil vei! hehe:) OG kraftig motvind! :/ Da vi kom i mål fikk hun en medalje, og jeg er sikker på at hun vokste 5 cm ide hun fikk den i rundt halsen. Så stolt vettu:) Så tror nok hun var ganske så fornøyd da hun kom seg i seng for kvelden :)


Legger med bilder av ski prinsessa, mamma var like stolt som ho sjøl! :D
og et bilde av svaksynte Onkel Ruben som var så heldig og få hjelp av min samboer i rundt løypa :) Selv om han gikk i fra "den gode hjelperen" da :) :) (i bakgrunn)
Så det var en stolt storesøster som sto i målområdet og tok imot lillebror på straks 8år :)